Kangen Víz

Platinum

A 82 országban használt és kedvelt LeveLuk SD501 Platinum most egyetlen gépben érkezik, amely ÖT nyelven képes az összes értesítést kimondani! Angol, német, francia, olasz, spanyol

Ár: 3500 €

A beépített elektrolíziskamrával teljesen felszerelt, nagy LCD-panellel és tiszta hangutasításokkal rendelkező SD501 PLATINUM a csomag vezetője. 7-platina bevonatú titán lemezek alkotják az elektrolíziskamrát.

Erőteljes teljesítmény

A teljesen új Platinum megújult, modern dizájnja gyönyörűen illeszkedik a mai stílusos konyhákhoz. Ugyanolyan erőteljes teljesítményt nyújt egy teljesen új csomagban. Intelligens új megjelenés, ugyanolyan megbízhatóság! Erős Kangen vizet, Kangen Water ® , semleges vizet, szépségvizet és erős savas vizet állít elő.

Nagy LCD panel

Az SD501 rendkívül felhasználóbarát a nagy LCD-panelnek és a tiszta hangutasításoknak köszönhetően. Egyetlen gombnyomással hozzáférhet az 5 kiválasztott víz bármelyikéhez. Gépe kellemes hangon nyugtázza a kiválasztott vizet, és pillanatok alatt egészséges, ionizált vizet állít elő egy rugalmas csövön keresztül.

7 titán lemez

A titok benne rejlik, hét platina bevonatú titán lemez. Egy perc alatt könnyedén hozzáférhet 1,2-2 gallon finom és egészséges Kangen Water®  hez ezzel a teljesen automatikus folyamattal.

ÖT nyelven beszél!

A Multi-Language SD501 Platinum szakszerűen „beszél” 5 nyelven: angolul, németül, franciául, olaszul és spanyolul!

TANÚSÍTVÁNYOK

Az Enagic International rendelkezik az ISO 9001, ISO 14001 és ISO 13485 minőségellenőrzési és környezetirányítási tanúsítvánnyal, a Water Quality Association aranypecséttel a terméktanúsítással, valamint a tekintélyes Közvetlen Értékesítési Szövetség jó minősítésű tagja.

Megrendelem a(z) Platinum víztisztító gépet