Kangen Víz

LeveLuk K-8

A K8 (Kangen 8) az Enagic legerősebb antioxidáns gépe – 8 platinába mártott titán lappal rendelkezik a jobb vízionizáció és fokozott antioxidáns termelés érdekében.

Ár: 4200 €

Bármely országban élvezheti ezt a Kangen Water® gépet, köszönhetően a világméretű többfeszültségű tápegységnek és a cserélhető csatlakozónak (külön megvásárolható). Ha egy nagy teljesítményű és sokoldalú gépet keres rengeteg felhasználóbarát és energiatakarékos automatizált funkcióval, a K8 az Ön számára készült.

Magasabb antioxidáns teljesítmény

A hatalmas K8 egy hatalmas antioxidáns termelő! A K8 vízionizáló 5 sokoldalú víz folyamatos áramlását állítja elő, hogy megfeleljen az Ön sokoldalú kereskedelmi igényeinek: Erős Kangen Water, Kangen Water ® , Semleges Víz, Szépségvíz és Erős Savas Víz.

Színes LCD panel

A K8 rendkívül felhasználóbarát a nagy színes LCD-panelnek és a tiszta hangutasításoknak köszönhetően. Egyetlen gombnyomással hozzáférhet az 5 kiválasztott víz bármelyikéhez. Gépe kellemes hangon nyugtázza a kiválasztott vizet, és pillanatok alatt egészséges, ionizált vizet állít elő egy rugalmas csövön keresztül.

8 titán lemez

A K8 hasonló az Enagic SD501 zászlóshajójához, de egy extra platina bevonatú titán lemezt tartalmaz. A kiegészítő lemez javított vízionizációt, növeli az antioxidáns termelési potenciált, valamint stabil pH- és ORP-termelést nagyobb áramlási sebesség mellett. A K8 kiválóan alkalmas kisvállalkozások és családok számára.

NYOLC nyelven beszél!

8 Nyelvi megjelenítés és hang japán, angol, francia, német, kínai, olasz, spanyol és portugál nyelven

TANÚSÍTVÁNYOK

Az Enagic International rendelkezik az ISO 9001, ISO 14001 és ISO 13485 minőségellenőrzési és környezetirányítási tanúsítvánnyal, a Water Quality Association aranypecséttel a terméktanúsítással, valamint a tekintélyes Közvetlen Értékesítési Szövetség jó minősítésű tagja.

Megrendelem a(z) LeveLuk K-8 víztisztító gépet