Kangen Víz

Anespa DX

Az ÚJ, exkluzív ANESPA DX Home Spa System a hétköznapi fürdőszobáját természetes melegvízi üdülőhellyé varázsolja.

Ár: 2200 €

Az ANESPA DX egészséges ionizált ásványvíz folyamatos áramlását állítja elő. Új, nagyobb kerámiapatronnal, amely majdnem 100%-ban eltávolítja a csapvízből a klórt és egyéb káros anyagokat, és biztonságos, hidratáló ásványi anyagokat ad hozzá, amelyek egészségesek a bőr és a haj számára. Élvezze a kellemes zuhanyozást vagy fürdőzést az ANESPA DX forró forrásvízben!

Az Ön otthoni fürdőrendszere

Kényeztesse magát egy megnyugtató meleg tavaszi élményben az ANESPA DX-el! A bőséges ásványvíz áramlásnak és a pihentető masszázs zuhanyfejnek köszönhetően fürdőszobája azonnal megnyugtató meleg forrás oázissá változhat. Létrehoz: Ásványi ion vizet fürdőkádhoz vagy zuhanyozáshoz.

Eltávolítja a káros anyagokat

A patronos tisztító rendszer hatékonyan távolítja el a klórt és a baktériumokat, friss, élénkítő érzést hagyva maga után. Óvja érzékeny bőrét a csapvíz káros hatásaitól. Aktív szénszűrő Futama-kerámia belső szűrő.

Ásványi ionos víz

Természetes hőforrás-összetevők és ásványi anyagok keverékét tartalmazza, így azt az érzést keltve, hogy egy kellemes hőforrásban gyönyörködik, és kihasználja az ásványi ionos vizet. Pihenj és élvezd!

TANÚSÍTVÁNYOK

Az Enagic International rendelkezik az ISO 9001, ISO 14001 és ISO 13485 minőségellenőrzési és környezetirányítási tanúsítvánnyal, a Water Quality Association aranypecséttel a terméktanúsítással, valamint a tekintélyes Közvetlen Értékesítési Szövetség jó minősítésű tagja.

Megrendelem a(z) Anespa DX víztisztító gépet