" />

A vízkezelő rendszer sokszor több elemből áll össze, amelyek megtervezéséhez gyakran szakemberre van szükség.

A kezelt víz minősége és a nyers víz minőségével kapcsolatos elvárások határozzák meg, milyen vízkezelő technológia kiválasztásra van szükség. Ezeket az állapotfelméréseket, a rendelkezésünkre álló, szakmailag tökéletesen felkészült kollégáink végzik el és tesznek javaslatot.

A készülék rendkívül egyszerűen felszerelhető a konyhai vízcsapra. Minden vízcsaphoz egyszerűen illeszthető, és a vízcsap eredeti funkciója is használható. A Kangen vízgép használata és üzemeltetése egyszerű. Bizonyított hatása miatt óriási sikere van világszerte.
Az Enagic Kangen Water a legjobb minőségű vízkezelő berendezés a nemzetközi piacon! Mondhatni, hogy saját gyógyforrás a konyhában!
Ráadásul ez azon kevés dolgok egyike, amivel Ön őszinte szívvel, rendkívül sokat segíthet családjának, másoknak és önmagának!

Élvezze Ön is ezt a rendkívüli hatást, amire ez a víz képes és tegyen még többet egészségéért! Gyógyuljunk meg könnyedén!

 • Minősége miatt egyedülállóan orvosi műszernek minősül

 • 5 év teljes garancia, minimum 20 évre tervezett működés

 • Audio útmutató, azaz a készülék “beszél”

 • Automata öntisztító tulajdonság + teljes belső tisztítási program

 • Nagyon könnyen kezelhető, megtanulható

 • Praktikus asztalra tehető kivitel

 • Hétféle víz előállítása öt különféle funkcióra! (ivás, főzés, fertőtlenítés, bőrbetegségek, vegyszertelenítés, tisztálkodás)

 • Az ionizáló felület mérete döntően befolyásolja az elkészült víz antioxidáns képességét és lúgosságát. Lúgosító készülék választásnál gyöződjön meg arról, hogy a vízet ionizáló felület minél nagyobb legyen! Ugyanis ha kisméretű a cella, akkor a víz nem éri el a kívánt pH/ORP értéket.

 • Hogy miért? Mert az ionizáció hatásossága a feszültség és az áramerősség által meghatározott teljesítménytől függ. Mivel érintésvédelmi okbóll az elektrolízishez használható feszültség max. 48 Volt lehet, és a víz ellenállása is adott így a nagyobb áramerősséget műszakilag csak nagyobb elektródafelülettel lehet elérni.
  Amennyiben a víz ellenállását extra ásványi sók pl: kalcium, magnézium hozzáadásával csökkentjük, akkor kisebb elektródafelület is elégséges (megj.: csak kalcium hozzáadásával a víz lúgosabb lesz.)

 • A Kangen SD 501 ionizátor készülék nem ad a vízhez semmilyen extra anyagot a kívánt lúgosság eléréséhez.

 • Talán nem is gondolta, de a Kangen vízgéppel Ön a háztartásában használt kemikáliák nagy részét is kiválthatja, és helyettesítheti azokat a barátságos vízzel! De csak a Kangen modell esetében, mivel más gépek nem tudnak nagyok erősen savas és nagyon erősen lúgos vizet előállítani. Ezt a Kangen modell esetében egy szabadalmaztatott egyedi “elektrolízis javító eljárás” teszi lehetővé. Megkímélheti kezét, tüdejét, és a környezetet! Miért? Mert vizet fog használni, adalékanyagok nélkül!

LeveLuk K-8

Nettó ár (cég esetén): 3660€
ÁFA Magánsz.: 695,40€
Bruttó ár Magánsz.: 4355,40€

LeveLuk SD501

Nettó ár (cég esetén): 2780€
ÁFA Magánsz.: 528,20€
Bruttó ár Magánsz.: 3308,20€

LeveLuk Platinum

Nettó ár (cég esetén): 3000€
ÁFA Magánsz.: 570€
Bruttó ár Magánsz.: 3570€

LeveLuk JRII

Nettó ár (cég esetén): 1680€
ÁFA Magánsz.: 319,20€
Bruttó ár Magánsz.: 1999,20€

LeveLuk R

Nettó ár (cég esetén): 1600€
ÁFA Magánsz.: 304€
Bruttó ár Magánsz.: 1904€

Anespa DX

Nettó ár (cég esetén): 2200€
ÁFA Magánsz.: 418€
Bruttó ár Magánsz.: 2618€