Kangen Víz

Kangen víztisztító gépek

A vízkezelő rendszer sokszor több elemből áll össze, amelyek megtervezéséhez gyakran szakemberre van szükség. A kezelt víz minősége és a nyers víz minőségével kapcsolatos elvárások határozzák meg, milyen vízkezelő technológia kiválasztásra van szükség. Ezeket az állapotfelméréseket, a rendelkezésünkre álló, szakmailag tökéletesen felkészült kollégáink végzik el és tesznek javaslatot.

A készülék rendkívül egyszerűen felszerelhető a konyhai vízcsapra. Minden vízcsaphoz egyszerűen illeszthető, és a vízcsap eredeti funkciója is használható. A Kangen vízgép használata és üzemeltetése egyszerű. Bizonyított hatása miatt óriási sikere van világszerte. Az Enagic Kangen Water a legjobb minőségű vízkezelő berendezés a nemzetközi piacon! Mondhatni, hogy saját gyógyforrás a konyhában! Ráadásul ez azon kevés dolgok egyike, amivel Ön őszinte szívvel, rendkívül sokat segíthet családjának, másoknak és önmagának! 

Élvezze Ön is ezt a rendkívüli hatást, amire ez a víz képes és tegyen még többet egészségéért! Gyógyuljunk meg könnyedén!

  • Minősége miatt egyedülállóan orvosi műszernek minősül

  • 5 év teljes garancia, minimum 20 évre tervezett működés

  • Audio útmutató, azaz a készülék “beszél”

  • Automata öntisztító tulajdonság + teljes belső tisztítási program

  • Nagyon könnyen kezelhető, megtanulható

  • Praktikus asztalra tehető kivitel

  • Hétféle víz előállítása öt különféle funkcióra! (ivás, főzés, fertőtlenítés, bőrbetegségek, vegyszertelenítés, tisztálkodás)

Az ionizáló felület mérete döntően befolyásolja az elkészült víz antioxidáns képességét és lúgosságát. Lúgosító készülék választásnál gyöződjön meg arról, hogy a vízet ionizáló felület minél nagyobb legyen! Ugyanis ha kisméretű a cella, akkor a víz nem éri el a kívánt pH/ORP értéket.

Hogy miért? Mert az ionizáció hatásossága a feszültség és az áramerősség által meghatározott teljesítménytől függ. Mivel érintésvédelmi okbóll az elektrolízishez használható feszültség max. 48 Volt lehet, és a víz ellenállása is adott így a nagyobb áramerősséget műszakilag csak nagyobb elektródafelülettel lehet elérni. Amennyiben a víz ellenállását extra ásványi sók pl: kalcium, magnézium hozzáadásával csökkentjük, akkor kisebb elektródafelület is elégséges (megj.: csak kalcium hozzáadásával a víz lúgosabb lesz.)

A Kangen SD 501 ionizátor készülék nem ad a vízhez semmilyen extra anyagot a kívánt lúgosság eléréséhez.

Talán nem is gondolta, de a Kangen vízgéppel Ön a háztartásában használt kemikáliák nagy részét is kiválthatja, és helyettesítheti azokat a barátságos vízzel! De csak a Kangen modell esetében, mivel más gépek nem tudnak nagyok erősen savas és nagyon erősen lúgos vizet előállítani. Ezt a Kangen modell esetében egy szabadalmaztatott egyedi “elektrolízis javító eljárás” teszi lehetővé. Megkímélheti kezét, tüdejét, és a környezetet! Miért? Mert vizet fog használni, adalékanyagok nélkül!

RENDELJE MEG VÍZTISZTÍTÓ GÉPEINK EGYIKÉT